Einde seizoen 2017 – 2018

Beste leden,

de tijd is weer voorbij gevlogen, het seizoen is bijna weer ten einde.
Deze week worden de laatste lessen gegeven of wordt het seizoen afgesloten met een rondje koffie met waarschijnlijk iets lekkers erbij.

Daarna kunnen we genieten van een wel verdiende vakantie, de een blijft liever thuis terwijl de ander op zoek gaat naar exotische oorden.
Gelukkig heeft iedereen zijn eigen keus daarin.

Als de basisschool weer is begonnen in augustus zullen de lessen van S.G.V. ook weer starten, dinsdag 28 augustus is de eerste les dag.

Er zullen dan wel wat dingen veranderen.
De lestijden blijven grootendeels gelijk, behalve voor de streetdance groepen want daar zijn de deelnemers opnieuw ingedeeld om ze zoveel als mogelijk te laten genieten van de leerstof. Iedereen heeft hier bericht over gehad en als er nog vragen of onduidelijkheden zijn laat het dan even weten.

Voor de damesfit en de Full Body work-out op woensdag gaat er wel iets meer veranderen.
Petra heeft door gezondheidsredenen in april moeten stoppen en heeft Lida haar weer vervangen bij de damesfit en Mirella heeft haar vervangen bij de Full Body work-out.
Dat was een noodoplossing en we zijn blij dat ze ons hebben geholpen om de lessen voort te zetten.
Met ingang van volgend seizoen, woensdag 29 augustus, gaat Stefanie Calor, beide lessen geven.
Ze heeft veel zin om te starten en wil eigenlijk niet wachten.

Stefanie hartelijk welkom bij S.G.V..

Namens het bestuur wil ik iedereen een fijne, veilige vakantie wensen en we hopen jullie graag weer in augustus te zien tijdens het sporten.

Namens het bestuur,
Arno Beumken
Voorzitter SGV