Start seizoen 2019-2020

Hallo allemaal,

Ik denk dat onze leden, het grootste deel in elk geval, weer terug zijn van vakantie en weer naar school of aan het werk zijn.

Ik heb diverse mensen gesproken en ze hebben een goede tijd gehad.

Deze week beginnen ook de lessen van SGV weer, de aanvangstijden zijn niet veranderd.

Na het afscheid van Ilze Muilwijk, aan het eind van vorig seizoen, is het bestuur op zoek geweest naar een vervangster, na veel zoeken hebben we een geschikte kandidaat gevonden die heel veel zin heeft om de lessen te gaan geven.
Aanstaande woensdag begint Larysa Zabi met de gymlessen, het zal voor haar in het begin best wel wennen zijn, want ze komt niet uit Schelluinen en kent dus maar weinig kinderen van naam of gezicht. Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat ze samen met Isabelle en Madelon de kinderen weer dingen gaat leren op bijvoorbeeld de lange mat of op het paard.

Ik hoop dat iedereen weer fanatiek begint met sporten om de overtollige calorien weg te werken. Als je niet alleen wilt beginnen kun je iemand meenemen, diegene kan dan gelijk zien hoe leuk sporten in Schelluinen is.

Graag tot een volgende keer en succes met de eerste lessen.

Namens het bestuur,
Arno Beumken
Voorzitter SGV