Brief vrijwilligers kledingbeurs

Beste vrijwilligers,

 

In tegenstelling tot onze vorige mail melden wij jullie nu dat wij als kledingbeurscommissie hebben besloten om de kledingbeurs op 17-18 maart niet door te laten gaan i.v.m. het Coronavirus.

Dit i.v.m. de richtlijnen van het R.I.V.M.

Het zou ook nog eens onze allerlaatste kledingbeurs geweest zijn omdat het Dorpshuis gaat sluiten. Een alternatief hebben we nog niet gevonden.

Namens de Schelluinse Gymnastiekvereniging willen wij jullie dan ook ontzettend bedanken voor alle keren dat jullie meegeholpen hebben om de kleding te prijzen en/of op te hangen. Het zag er elke keer weer fantastisch uit.

Ons plan was om jullie op een speciale manier te bedanken op 17 en 18 maart maar helaas gooit het Coronavirus roet in het eten.

Ook moeten we tot onze spijt constateren dat de opbrengsten elke keer weer daalden dus de afweging tussen baten en lasten werd wel wat nijpender.

Mochten jullie toch nog kleding willen inleveren voor het goede doel – ingeleverde kleding gaat naar de goede doelenorganisatie GAiN in Sleeuwijk – dan kunnen jullie dat dinsdagavond, of op afspraak, inleveren bij:

            Anneke Kralt – Reigerstraat 3 – (over de Vliet)

Wij zullen zorgen dat de kleding naar GAiN gebracht wordt. Zij zullen er erg blij mee zijn.

Nogmaals heel hartelijk dank voor alle hulp !

 

De kledingbeurscommissie:

Ineke, Anneke, Ankie, Brenda en Tiny