Corona update

Onderstaande regel is aangekondigd in de Corona persconferencie van dinsdag 2 november 2021 en is vanaf vandaag van kracht.Voor binnensporten geldt dat, voor deelnemers vanaf 18 jaar, het verplicht is om bij binnenkomst een geldige QR-code of als je niet bent gevacineerd een negatief testrapport, niet ouder dan 24 uur, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs, zoals paspoort of rijbewijs in je bezit te hebben.Het zogenaamde coronatoegangsbewijs.Voor aanvang van de les dien je dit aan de leiding te tonen.Aangezien de deelnemers van onze lessen bestaat uit een vaste groep is controle bij de eerste les noodzakelijk daarna niet meer met uitzondering van een negatief testrapport dan is controle uiteraard weer verplicht.MAAR als deelnemer/leiding ben je verplicht om tijdens alle lessen dit coronatoegangsbewijs bij je te hebben voor een eventuele onaangekondigde steekproef van de GGD.Eventuele nieuwe deelnemers dienen uiteraard voor aanvang van de les wel gecontroleerd te worden.Uiteraard blijven de corona gezondheidsregels van kracht:Je blijft thuis als je corona hebt of een huisgenoot die corona heeft, je de afgelopen 24 uur last hebt gehad van hoesten, verhoging/koorts, verkoudheid, benauwdheid, reuk/smaakverlies, je een huisgenoot met genoemde klachten hebt of in afwachting bent van de uitslag van testresulaten.Ik hoop dat bovenstaande niet te veel mensen afschrikt en thuis blijven want sporten is voor iedereen uitermate belangrijk voor een goede gezondheid.Namens het bestuur,Arno BeumkenVoorzitter SGV