Het seizoen 2022 – 2023 is begonnen.

Kom je ook een keer kijken?

Ongetwijfeld hebben velen van jullie tijdens een vakantie weleens een potje badminton gespeeld. Als je dat nu een leuke vrijetijdsbesteding vindt, er een beetje gevoel voor hebt en op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur nog niets te doen hebt, kom dan eens kijken in MFC De Commanderij  (Commanderijstraat 9, Schelluinen).  Daar is dan de badminton-afdeling van SGV bezig op hun wekelijkse badminton-avond het luie zweet eruit te slaan. Dat doen wij gemengd (dus dames en heren) ; op recreatief niveau (al vinden wijzelf dat het niveau best redelijk is) en vol overgave (maar het plezier in het spel staat wel voorop).

Momenteel zijn er 11 leden (4 vrouwen en 7 mannen) actief binnen de badmintonafdeling.  In MFC De Commanderij staan er lijnen voor één badmintonveld, maar met wat aanpassingen kunnen we in de hal vrij eenvoudig 2  badmintonvelden maken, zodat we met 8 personen tegelijk kunnen badmintonnen  (in principe spelen we altijd dubbelspel ; dus 2 tegen 2 is 4 personen per veld).  Er is dus nog wel wat ruimte voor een paar extra leden (ook omdat het maar zelden voorkomt dat echt iedereen er is).

Dus lijkt het je wat en ben je 16 jaar of ouder, kom dan een keer meedoen om het uit te proberen. Er is altijd wel een extra racket aanwezig dat je kunt gebruiken. Tien tegen één dat je net zo enthousiast wordt als wij.  Het is niet echt nodig om vooraf te laten weten dat je een keer komt kijken, maar het is wel zo prettig (het telefoonnummer van Cees Both is 0183–621803 of  06-45776051).   In principe is de deur van MFC De Commanderij op dinsdagavond dicht omdat er geen verdere activiteiten zijn, maar als je op de bel “sporthal” drukt dan openen wij de deur graag voor je.  Tot gauw.